Heeft u een SOA opgelopen en wilt u graag behandeld worden? Dan kunt u op deze pagina uw gegevens achterlaten en zullen wij u doorverwijzen naar onze partner.

SOA-Behandeling

Een SOA behandeling is belangrijk voor je eigen gezondheid en om verspreiding van SOA’s te beperken. 

Naast een SOA-test, kunt u ook een SOA-behandeling ondergaan bij De SOA Tester  voor de meest voorkomende SOA’s als Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. Wanneer u positief bent getest op een SOA via De SOA Tester dan bieden wij u de SOA-behandeling standaard aan. Bij een positieve syfilis- en/of hiv-uitslag zullen wij doorverwijzen naar uw huisarts, de GGD of een behandelcentrum. Onderstaand kunt u uw gegevens achterlaten waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een behandelplan af te stemmen.

Naast de behandeling van de gevonden SOA is het belangrijk dat u uw sekspartners waarschuwt. Door je partner(s) te waarschuwen dat ze zich moeten laten testen en behandelen voorkom je verdere verspreiding van SOA’s. De SOA Tester waardeert het wanneer u uw contactgegevens van uw sekspartner(s) achterlaat, waarna wij deze anoniem voor u zullen contacteren. 

Aanmeldformulier